top of page
Onder water man_edited.jpg

Ademwerk

In Ademwerk gebruik ik de verbonden ademhaling (ook wel Transformational Breathwork genoemd) die je brengt naar een diepere laag van bewustzijn.

Bewustzijn dat vrij is van oordelen, analyseren, vergelijken en helemaal aanwezig is in het hier en nu. Vanuit dit bewustzijn kan je oude pijnen, blokkades en emoties die in je fysieke, emotionele, mentale & energetische lichaam zijn opgeslagen en die jou niet meer dienen, ontmoeten en loslaten.

01

GET STARTED

1:1 Ademsessie

article2_article_1440x689_edited.jpg

Aan de hand van jouw unieke ademhalingspatroon begeleid ik je naar een diepe verbonden ademhaling. Stap voor stap creëren we meer ruimte in jouw lichaam. ​

Wat krijg je?
∞ ​Verbonden ademsessie (1,5/2 uur)
∞ Inclusief intake & coaching​​

Hoorn, ONLINE of op locatie

 

Investering: €100*

02

DEEP DIVE

1:1 traject

Door regelmatig te ademen vergroot je je bewustzijn op verschillende niveaus. Tijdens het traject kijken we hoe je de bewustzijnslagen die we tijdens de sessies hebben geopend kunt integreren en implementeren in je dagelijkse leven.
 
Wat krijg je?
∞ 3 verbonden ademsessies (1,5 uur)

∞ Tussentijds contact via Whatsapp

Hoorn, ONLINE of op locatie

Investering: €250*

Deep Dive_edited.jpg

03

ENERGY IN MOTION

Ademcirkels

Ademcirkel_edited.jpg

De groepssessies, genaamd ademcirkels, hebben als bijzondere eigenschap dat je met elkaar een energetisch veld opbouwt, waarin je elkaar versterkt. Het gezamenlijk doorleven van dit proces schept verbondenheid en een diepe herkenning. 
 

ONLINE of op locatie

Investering: in overleg*

*Als je een ja voelt om met mij samen te werken maar geld houdt je op dit moment tegen, neem dan contact met me op.

bottom of page